Våra ordinarie bryggerivisningar för grupper och företag (som beskrivs här nedanför) är för närvarande inte bokningsbara pga hög produktionsbelastning. Vi kommer att meddela här på hemsidan då vi återupptar våra bokningsbara visningar.

Nyfiken på att veta hur ett öl blir till?
Vi arrangerar intressanta och lärorika bryggerivisningar för grupper om minst 8 personer där vi under en rundvandring i bryggeriet går igenom hela bryggprocessen från start till mål.

Perfekt som företagsaktivitet eller för kompisgänget – vi anpassar visningen utifrån er kunskapsnivå. För utländska besökare kan vi genomföra visningen på engelska (även finska).

Ur innehållet:
> Ölets historia
> Lär dig mer om råvarorna malt och humle
> Så bildas ölets smak, doft och färg
> Så bildas alkohol
> Olika typer av öl; från lager till porter
> Bryggprocessens olika steg: Inmäskning, lakning, kok, jäsning.
> Tappning på flaska och burk – så går det till

När?
Måndag-torsdag med valfri start kl 16-19 (förbokas 1 vecka innan besöket).

Pris:
Rundvisning + provsmakning av 5 öl (1,5-2 timmar)
300:- per person ex moms.

Addera buffé:
Vi har också möjlighet att erbjuda en lyxig buffé från Restaurang Säsong (Saluhallen Slakteriet) för grupper om 12 personer och uppåt.
Buffén serveras i bryggeriets lounge efter bryggerivisningen. Tilläggspris: 220:- ex moms per person.

Bokning:
För mer information och bokningar, kontakta oss på cheers@coppersmiths.se eller ring 021-370 88 88.